Cere oferta Cere oferte
Vacante

KAYA ARTEMIS RESORT

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere KAYA ARTEMIS RESORT, BAFRA, Cipru

Localizare
Hotelul Kaya Artemis a fost construit in anul 2007 si se intinde pe o suprafata de 65.000 m. A fost renovat in anul 2016.

Distante
-> 65 km de aeroportul Ercan
-> 95 km de aeroportul Larnaca
-> 32 km de centrul orasului Famagusta
-> 12 km de Iskele

Puncte de interes
-> Nicosia
-> Orasul Famagusta
-> Castelele St. Hilarion, Buffavento, Kantara
-> orasul Kyrenia

Atu-uri
-> Infinity pool
-> Piscina cu tobogane
-> Aqua park pentru copii

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal (situat in cladirea principala), food court, patiserie in lobby, room service, restaurante a la carte cu specific grecesc, asiatic, lobby bar, Artemis bar, Bar la piscina, bar pe plaja, aqua bar, mini-bar, club de noapte, cafenea, centru spa si wellness, piscina principala, piscina pentru relaxare, piscina pentru copii, infinity pool, piscina interioara, piscina cu tobogane, centru de congrese.
Servicii incluse: Acces internet wireless in lobby, in camere si spatiile comune, restaurantele a la carte (o data/sejur), scaun cu rotile, club de noapte, muzica live, petreceri pe plaja, darts, gimnastica in apa, tenis de masa, aerobic, boccia, volei pe plaja, fotbal pe plaja, centru fitness, teren de tenis, teren de baschet, 2 terenuri de tenis, piscina interioara, sauna, baie turceasca, camera de relaxare,
Servicii contra cost: Rent a car, market, servicii de spalatorie si curatatorie, pavilion de plaja, coafor pentru femei si barbati, medic si servicii medicale, sala de jocuri, sporturi de apa cu motor, banana, jet ski, parasailing, tratamente faciale si corporale, masaj.
Facilitati pentru copii: Mini club pentru 4-12 ani cu loc de joaca, aqua park, piscina exterioara, camera pentru activitati, mini disco, meniu pentru copii in restaurantele a la carte, sala de jocuri pentru copii intre 13-16 ani, baby sitter.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Tipuri de camere
-> Standard main building
-> Superior main building
-> Deluxe superior main building
-> Junior suite main building
-> Grand suit
-> Spa Suit
-> Standard holiday village
-> Dublex holiday village

Dotari camere
Hotelul detine 739 de camere, dintre care 162 in cladirea principala si 576 in holiday village.
Camerele sunt dotate cu seif digital, telefon cu linie directa, uscator de par, baie cu cabina de dus in cladirea principala sau cada in holiday village, TV LED, papuci de baie, acces internet de mare viteza.
Camerele din cladirea principala nu au balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.