Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Reef Playacar

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Reef Playacar, PlayaCar, Mexic

The Reef Playacar Resort & Spa-Optional All Inclusive se află in Playa del Carmen, la 1,4 km de plaja Playa del Carmen, și oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină in aer liber si un centru de fitness. Proprietatea oferă facilități de sporturi nautice, un bar și o grădină. Recepția are program non-stop, iar oaspeții beneficiază de programe de divertisment in timpul serii.

Fiecare cameră a complexului oferă aer condiționat și baie privată.

Reef Playacar Resort servește un mic dejun continental sau tip bufet.

Proprietatea pune la dispoziție terasă. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis de camp la The Reef Playacar Resort & Spa - Optional All Inclusive, iar zona este populară pentru snorkelling și ciclism.

Printre punctele de atracție populare din apropierea complexului se numără terminalul maritim Playa del Carmen, autogara internațională ADO și plaja pentru persoane cu mobilitate redusă. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cozumel, situat la 20 km, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie The Reef Playacar, PlayaCar, Mexic