Cere oferta Cere oferte
Vacante

LE BLEU HOTEL & SPA

5 stele

   Kusadasi, Turcia

de la
de la
1926  1579 
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LE BLEU HOTEL & SPA, Kusadasi, Turcia

www.lebleuhotel.com

Localizare:
Hotelul Le Bleu este situat la doar 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 80 km de orasul Izmir, la 74 km de aeroportul Izmir Adnan Menderes. si la 25 km de Ephesus. Se afla de asemenea la circa 2 ore si 30 min de aeroportul Bodrum (BJV) si este amplasat pe malul marii.
Cazare: Hotelul detine 4 cladiri, 261 camere (248 camere standard, 9 junior suite, 3 suite-uri cu 1 dormitor, 1 deluxe suite cu 1 dormitor ). Toate camerele sunt dotate cu baie, dus, WC, uscator de par, minibar, seif, parchet, internet wireless, LCD TV, TV satelit, aer conditionat, telefon direct în camera sau baie. Schimbarea prosoapelor si a lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana, curatenie in fiecare zi .

Servicii:
All Inclusive - bauturi alcoolice si non -alcoolice locale; in minibar doar apa disponibila (0.5 l/pers.), mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina si bufet de noapte . Se servesc snack-uri, prajiturele - open bufet la barul de la piscina, inghetata.
Contra cost: toate bauturile importate,bauturile alcoolice imbuteliate la sticla sau la cutie, sucurile fresh, cocktailurile cu alcool, toate bauturile de la disco, vinurile, bauturile fine cu vechime, cognacurile etc, room service 24h, torturile pentru ocazii speciale.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de 3 piscine exterioare, terenuri de sport, centru spa, restaurante a la carte (Le Bleu -italian, Lipari Fish - gratuita participarea o singura data pe saptamana cu rezervare) si bufet, baruri, zona privata de plaja, teren de joaca pentru copii, miniclub, teren de tenis, baschet, fotbal, disco, receptie non stop, spalatorie.

Sport & Divertisment:
Pentru a va putea relaxa in vacanta hotelul va pune la dispozitie: piscine, teren de tenis, biliard, tenis de masa, volei pe plaja, karaoke, show-uri, muzica live, sauna, posibilitatea de a practica sporturi nautice, sala de fitness, baie turceasca, plaja privata cu platforma avand umbrele, sezlonguri, prosoape (cu depozit in caz de pierdere a cardului).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.