Cere oferta Cere oferte
Vacante

Club Julian

de la
de la
1729  1718 
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Club Julian, Marmaris, Turcia

Julian Club Hotel are camere si apartamente in stil complex si se află la numai 1,5 km de centrul orasului Marmaris. Acesta oferă unităti de cazare cu balcon, 2 piscine in aer liber si un program variat de divertisment.

Toate camerele de la Julian Club sunt dotate cu aer condiționat și TV LCD. Apartamentele au o chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde.

Oaspeții de la Julian Club se pot relaxa langă piscină, pe șezlonguri, pot incerca toboganul sau pot practica polo pe apă sau gimnastică aerobică in apă. De asemenea, proprietatea are facilităti de darts și biliard. Echipa de divertisment a hotelului asistă la organizarea competitiilor sportive si oferă zilnic programe de divertisment. De asemenea, este disponibil si un mini-club pentru oaspeții mai tineri.

Restaurantele de la Julian Club servesc mese variate tip bufet, care includ preparate turcesti și internaționale. De asemenea, sunt disponibile un bar langă piscină si un snack bar, care oferă băuturi răcoritoare.

Julian se află la numai 1,5 km de centrul orasului Marmaris, unde veti găsi diverse magazine, baruri și zone cu viață de noapte. Portul si plaja din Marmaris sunt situate la numai 2 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Club Julian, Marmaris, Turcia