Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAND CETTIA HOTEL

4 stele

   Marmaris, Turcia

de la
de la
1456  1358 
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND CETTIA HOTEL, Marmaris, Turcia

Foarte bine 8,1 Booking.com Grand Cettia este un hotel de 4*, situat la 2.5km de Marmaris, 1 km fata de plaja si 96 km fata de aeroportul Dalaman. Este locatia ideala pentru familii si cupluri indiferent de varsta.Spa & Wellness
Hotelul dispune de salon de infrumusetare, sauna, baie turceasca.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor cele 3 restaurante unde pot servi preparate din bucataria turceasca sau preparate pe baza de peste, dar si 6 baruri atat la piscina cat si in interioarul hotelului unde pot degusta diverse bauturi.

Sport si divertisment
Hotelul dispune de 2 piscine special destinate copiilor, club pentru copii unde acestia pot desfasura diverse activitati dar si o mini discoteca.

Localizare
Grand Cettia este un hotel de 4*, situat la 2.5 km de centrul statiunii Marmaris, 1 km fata de plaja si 96 km fata de aeroportul Dalaman. Este locatia ideala pentru familii si cupluri indiferent de varsta.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.