Cere oferta Cere oferte
Vacante

CRYSTAL GREEN BAY RESORT

5 stele

   Guvercinlik, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CRYSTAL GREEN BAY RESORT, Guvercinlik, Turcia

www.crystalhotels.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul este situat la 18 km de aeroportul din Bodrum, la 23 km de centrul orasului Bodrum si este construit pe plaja Güvercinlik - Kuyucak .

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 212 camere, din care 162 camere standard in cladirea principala (25 m², max. 2 + 1 pers), 22 camere family (35 m², max. 4 pers), 4 camere suite, 1 camera Royal Suite (130 m², max.4 pers), 6 camere standard in cladirea anexa (30 m², max. 2 + 1 pers), 17 camere family in cladirea anexa (12 camere de 35 m², max. 2 + 2 pers si 5 camere de 40 m², max. 2 + 3 pers).
Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu uscator de par, parchet laminat sau gresie, cartela pentru accesul in camera, TV satelit si LCD - TV, telefon direct, mini bar (umplut cu bauturi racoritoare, la sosire), aer conditionat split, seif, internet wireless (cu plata), mini bar.

FACILITATI:
Restaurant principal Green Bay, restaurante A’ la Carte: Istanbul (cu specific turcesc), Sailor (fructe de mare) – cu rezervare in prealabil, Crystal Snack Restaurant, Lagoon Bar, bar pe plaja, aer conditionat split/centralizat, baie turceasca, sauna, parcare, salon TV, saletele la piscina, sala jocuri, internet cafe, gradina, teren de joaca pentru copii, discoteca, tenis de masa. Cu plata sunt: coaforul, centrul comercial, centrul SPA, masajul, telefonul, faxul, serviciile medicale, spalatoria, conexiunea wireless la internet, internet café – ul.

SERVICII:
All inclusive: restaurant principal Green Bay tip bufet deschis cu mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, prajituri si gustari pe toata perioada zilei in lobby bar si la barul de pe plaja, gustari seara, restaurante A’ la Carte: Istanbul (cu specific turcesc), Sailor (fructe de mare) – cu rezervare in prealabil, Crystal Snack Restaurant, Lagoon Bar, bar pe plaja, bauturile locale alcoolice si nonalcoolice, suc natural de fructe. Bauturile sunt cu plata in intervalul orar 00.01 – 10.00. Bauturile alcoolice nu sunt premise copiilor mai mici de 18 ani. Cu plata sunt: bauturile de import, sucul natural de fructe, bauturile imbuteliate, room service. Copii mai mici de 7 ani nu au acces in restaurantele A’ la Carte. Nu se servesc bauturi alcoolice la micul dejun.

PLAJA:
Plaja este privata, de nisip, la 250 m de hotel. Prosoapele de plaja se acorda pe baza de cartela.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Hotelul dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, Aqua park cu 2 tobogane, centru fitness, darts, mini golf, teren pentru mini football, teren de tenis, baschet, sporturi nautice nemotorizate, aerobic, streching, volei pe plaja, tenis de masa, canoe. Cu plata sunt: jocurile la calculator, fotbal de masa, biliardul, sporturile nautice motorizate. Se organizeaza programe de animatie in timpul zilei spectacole seara, muzica live (o anumita zi), discoteca, mini club pentru copii, loc de joaca pentru copiii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani. Este permis accesul turistilor cu animale de companie in hotel, in locuri special amenajate. Nu este permis accesul turistilor cu animale de companie in camera. Nu este permis fumatul in interiorul hotelului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.