Cere oferta Cere oferte
Vacante

SENTIDO ZEYNEP RESORT

5 stele

   Belek, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SENTIDO ZEYNEP RESORT, Belek, Turcia

www.zeynepgolfresort.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Belek, la 30 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de centrul orasului.

Cazare: Hotelul are un numar total de 373 camere repatizate in cladirea principala si in bungalow-uri. Cladirea hotelului: 179 camere standard (23m², un dormitor si o baie, max 2+1pax), 10 camere family (37m², doua dormitoare, o baie, max 3+1pax), 5 executive suits (61m², un living + un dormitor, o baie cu jacuzzi, max 4pax). Camere bungalow: 140 camere standard (26m², un dormitor si o baie, max 2+2pax), 32 suite family - exista 12 si in cladirea principala (46m², doua dormitoare, o baie, max 2+3pax); 20 family suits in bungalow-uri (52m², max 4 +1pax) si 7 Family House (79m², trei dormitoare si un living, max 5pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon cu linie directa, mocheta in camerele de hotel si parchet in bungalow-uri, mini-bar (bauturi racoritoare, apa si bere realimentat zilnic), seif, canale TV prin satelit si canale de muzică, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari intre mesele principale, cina si bufet noaptea tarziu, bauturi de bun venit, toate bauturile locale si unele standard importate alcoolice si nealcoolice, inghetată in timpul cinei. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium importate, sucurile de fructe proaspete (cu exceptia micului dejun), room service, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans, bauturi alcoolice in Disco bar, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte: bucatarie franceza si mexicana, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, salon de coafura, inchirieri masini, centru comercial.

Plaja: plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine exterioare si de interior pentru adulti si copii, tobogane, baie turceasca, sauna, centru fitness, terenuri de tenis, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, mini golf, centru de infrumusetare, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard.

Programe de divertisment si competitii in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 - 16 ani.
NOTA: Oaspetii hotelului Zeynep Resort Hotel pot utiliza restaurantele precum si alte facilitati ale hotelului Zeynep Golf & Spa Hotel.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.