Cere oferta Cere oferte
Vacante

VILLA SIDE RESIDENCE

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1365  1078 
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILLA SIDE RESIDENCE, Side, Turcia

www.villasidehotel.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kumkoy, la numai 2 km de centrul orasului Side si la 75km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 151 camere: camere standard (28-32mp, un dormitor, o baie, max 2+2pax), camere family (55-60mp, doua dormitoare separate, poate fi si duplex, max 4pax) si camere pentru persoane cu dizabiliati . Toate camerele au baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere - realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, mocheta, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, pranz, dupa amiaza cafea, ceai si prajituri, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import speciale si premium, sucurile naturale de fructe, cafeaua turceasca, inghetata, toate bauturile imbuteliate, vinurile speciale, room service.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Sofra – turcesc, Lagos – pescaresc, Portofino – italian, baruri la piscina, bar pe plaja intre orele 10.00 – 18.00, lobby bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, rent a car, magazine. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in Lobby si in camere.

Plaja: Plaja privata de nisip la 250m de hotel, sezlonguri, umbrele de soare gratuite. Exista transfer gratuit catre plaja.

Sport si divertisment: piscina de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, tenis de masa. Contra cost: masaj, biliard, jocuri pe calculator, sporturi nautice.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara. Mini Club pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.