Cere oferta Cere oferte
Vacante

VERA SEAGATE RESORT

5 stele

   Belek, Turcia

de la
de la
848 
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VERA SEAGATE RESORT, Belek, Turcia

www.throneseagate.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Bogazkent la 45 km de orasul Antalya si la 40km fata de aeroport.

Cazare: Hotelul are un numar total de 235 camere: Standard (22mp, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere large (28mp, o camera spatioasa, o baie, max.3+1pax), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, seif (contra cost), mini bar (apa si bauturi racoritoare numai la sosire), TV prin satelit si canale de muzica, parchet laminat si balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, gustari dupa amiaza, cina si gustari tarzii, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse: bauturile speciale din import, sucurile naturale din fructe, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate, restaurantele A’la Carte.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte Italian si Fish, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, uscator de par, babysitting, spalatorie, telefon, fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI in spatiile publice este gratuita.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: Piscine de inetrior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa, terenuri de tenis. Contra cost: sporturile nautice, centrul Wellness, biliard, nocturna pentru terenurile de tenis.

Programe de divertisment in timpul zilei si seara spectacole. Mini club pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.