Cere oferta Cere oferte
Vacante

SENZA GRAND SANTANA

Revelion în Turcia
de la
de la
1023  824 
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SENZA GRAND SANTANA, Alanya, Turcia

Descriere: Parte a lantului hotelier SENZA HOTELS, resortul Senza Grand Santana ofera servicii de patru stele si pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati.Hotelul se intinde pe o suprafata de 12.000 mp.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Proprietatea este localizata la doar 7 km distanta fata de centrul statiunii Alanya, care abunda in viata de noapte, magazine si distractie. Aeroportul International Antalya (AYT) se afla la 135 km distanta fata de Senza Grand Santana.

Dotari camere: Senza Grand Santana cuprinde camere duble standard, camere family standard si suite pentru familii, ideale pentru cazarea cuplurilor sau a familiilor cu copii.
Toate unitatile de cazare include dotari standard, precum: baie privata, uscator de par si articole de toaleta gratuite, aer conditionat, seif, minibar, TV LCD cu receptie satelit, telefon, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata.
Facilitati hotel: Senza Grand si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum acces imediat la plaja, programe artistice si de divertisment, club de noapte, piscina exterioara.
In cadrul hotelului Senza Grand Santana exista un restaurant principal la etaj, unde oaspetii se pot delecta cu privelisti superbe ale Marii Mediterane si Castelului Alanya.
Restaurantul a la carte ofera oaspetilor libertatea de a alege oricare dintre preparatele culinare disponibile in meniu.
Oaspetii pot comanda bauturi racoritoare si alcoolice, cafele si cocktailuri, sandvisuri si diverse gustari usoare in oricare dintre cele cinci baruri si snack bar-uri disponibile in hotel.

Printre facilitatile hotelului se numara o gama larga de activitati recreative si sportive, precum: spectacole de divertisment, acces la piscine si tobogan, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite pentru piscina, un centru SPA si Wellness dotat cu sauna, baie turceasca (hammam), sala de fitness, teren de volei, tenis de masa, biliard, darts, sporturi acvatice.

Facilitai copii: Piscina pentru copii, loc de joaca, miniclub (4-12 ani).

Plaja: Senza Grand Santana se afla chiar la malul marii, in districtul Mahmutlar, unul dintre cele mai frumoase districte de pe coasta Marii Mediterane, oferind acces imediat la plaja privata.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: https://grandsantana.senzahotels.com/en/home

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie SENZA GRAND SANTANA, Alanya, Turcia