Cere oferta Cere oferte
Vacante

SEHER SUN PALACE RESORT & SPA

5 stele

   Side, Turcia

de la
de la
813 
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SEHER SUN PALACE RESORT & SPA, Side, Turcia

SEHER SUN PALACE RESORT & SPA – 5* - EVRENSEKI – SIDE
www.seherhotels.com

LOCALIZARE
Hotelul este situat in regiunea Evrenseki, la 6km de Side si 70km Aeroportul Antalya.

CAZARE
Numarul total de camere 280. Camere standard (21m², max.2+1pax), camere family suit (32m², 2 camere conectate de usa glisanta, max.4pax). Toate camerele au grup sanitar privat cu cada si uscator de par, aer conditionat, linie telefonica directa, minibar (apa la sosire), seif (cu plata), parchet laminat, Tv LCD prin satelit, balcon.

SERVICII
All inclusive – buffet deschis la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, coffee break, cina, cina tarzie, inghetata se serveste in anumite intervale orare, toate bauturile alcoolice si non alcoolice in intervalul orar 10.00 – 24.00, restaurante A’la Carte cu rezervari, o data pe sejur. Nu sunt incluse: toate bauturile din import, bauturile imbuteliate, sucurile naturale (fresh), vinuri speciale, room service, toate bauturile servite la Disco.

FACILITATI
Restaurantul principal pentru bufet deschis, restaurante A’la Carte – specific turcesc, italian, baruri, Disco club. Serviciile medicale, baby sitting, frizeria, linia telefonica directa, fax, internet, jcouri PC, serviciile de spalatorie si curatatorie, shopping center, rent a car sunt cu plata. Internet WI-FI in Lobby este gratuit.

PLAJA
Plaja hotelului, (280m distanta de hotel), cu pietricele si nisip, cu sezlonguri si umbrele gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, Aqua Park, centru fitness , baie turceasca, sauna, volei pe plaja, tenis de masa. Cu plata: sporturi pe apa, Wellness and Beauty center, masaj, biliard.
Program de divertisment cu o echipa profesionista de animatori pe durata zilei si spectacole dupa lasarea serii, cinema, mini club pentru cei mici 4 – 12 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.