Cere oferta Cere oferte
Vacante

RAYMAR HOTELS&RESORT

5 stele

   Side, Turcia

de la
de la
999 
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RAYMAR HOTELS&RESORT, Side, Turcia

www.raymarhotels.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Alara, la 90 km de aeroportul Antalya si la 36km de orasul .

Cazare: Hotelul are un numar total de 666 camere repartizate in cladiri cu 6 etaje: 244 camere standard (24mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 18 Family (37mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu dus, cada si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif, TV satelit si canale de muzica, conexiune internet WI-FI, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata, pranz, gustari dupa amiaza, prajituri, cafea, ceai, cina, bufet la miezul noptii, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si unele standard de import,bufet dietetic si bufet pentru copii in restaurantul principal, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur de 7 nopti. Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice si racoritoare de import de lux, bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, vinurile speciale, room service, restaurante A’la Carte (copiii sub 7 ani nu au acces), bauturile importate in restaurantele A’la Carte, bauturile de import intre orele 00.00 – 10.00.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish, Fish, Mexican, Chinese, diferite baruri pe teritoriul complexului, disco club. Contra cost: servicii medicale, coafor, spalatorie, magazine, rent a car, conexiune internet WI-FI (in lobby este gratuit) si jocuri pe calculator.

Plaja: Proprie de nisip si pietris, umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, baschet. Contra cost: nocturna, echipamentul si cursurile de tenis, masaj, centru Wellness, biliard si jocuri pe calculator, sporturi nautice si cursuri de scufundari.
Programe de divertisment si competitii in timpul zilei, seara spectacole. Mini club pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.