Cere oferta Cere oferte
Vacante

PINE HOUSE HOTEL

4 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PINE HOUSE HOTEL, Kemer, Turcia

Localizare Hotelul este situat la 50 km de orasul Antalya si 65 km de aeroportul aproape de Likya (cel mai vechi oras port) si de faimosul oras Olympos. Cazare Sunt 84 camere cu vedere la mare, 32 camere cu vedere sper munte si 3 suite cu vedere la mare si o camera pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au minibar, TV satelit, aer conditionat, 2 canale de muzica, telefon cu linie directa, uscator de par, telefon in baie, alarma in caz de incendiu, seif, fax. Servicii All inclusive. Bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina si cafea turceasca. Barul de pe plaja intre orele 10: 00 si 17: 00 serveste mancare si bauturi, iar pana la orele 23: 30 bauturi atat la Lobby Bar cat si la Pool Bar. Intre orele 16: 30 si 17: 30 la Pool Bar se servesc ceai, prajituri sau pizza. Facilitati Restaurantul cu o capacitate de 400 de persoane (250 persoane in restaurantul interior si 150 in cel exterior). Baruri in cadrul complexului hotelier(Lobby Bar, Pool Bar, Vitamin Bar, baie turceasca, sauna, masaj. Bauturile internationale, servirea dupa orele 23: 30, telefonul si faxul, doctorul, minibarul, spalatoria, masajul, seiful, sporturile de apa si magazinele sunt servicii cu plata. Plaja Privata, cu nisip si pietricele la intrarea in apa. Sporturi Piscina cu sectiune pentru copii, sala fitness, tenis de masa, darts, volei de plaja, sporturile nautice motorizate si nemotorizate, jocuri de carti, sah, etc. Program de animatie si spectacole in timpul zilei si seara. Mini disco pentru copii
Localizare Hotelul este situat la 50 km de orasul Antalya si 65 km de aeroportul aproape de Likya (cel mai vechi oras port) si de faimosul oras Olympos.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.