Cere oferta Cere oferte
Vacante

PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL

5 stele

   Kemer, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1055 
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL, Kemer, Turcia

www.rosehotels.com.tr


LOCALIZARE:
Hotelul este situat in centrul orasului Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un total de 363 camere dintre care 345 camere standard (19-26m², 2+1pers), 9 camere standard cu vedere la gradina (20m². 2+1pers), 7 camere family (38-42m², 2+2 pers, doua camere cu usa comunicanta), o camera Suite si o camera King suite. Toate camerele sunt dotate cu baie privata, cada, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, mini-bar ( contra cost), seif (contra cost), mocheta sau parchet, TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, prajituri, ceai, cafea, cina. Toate bauturile alcoolice si non-alcoolice locale consummate in intervalul orar 10.00-24.00, restaurantele A’ la Carte cu rezervare in prealabil. Nu sunt incluse in concept toate bauturile importate, toate bauturile imbuteliate, room service, bauturile in Disco, toate bauturile dupa orele 23.00, sucurile naturale de fructe, mini-barul din camera, narghileaua .

FACILITATI:
Restaurant principal cu bufet deschis, restaurante A’ la Carte: Kebap (bucatarie turceasca), Fish restaurant (specific pescaresc), baruri in jurul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car.

PLAJA:
Hotelul dispune de plaja privata cu pietricele; sezlongurile, umbrelele de soare si prosoapele sunt gratuite.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, centru de fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa. Contra cost: sporturi acvatice, masaj, centrul SPA, scoala de scufundari. Mini-club pentru copii de la 04-12 ani.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul orasului Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.