Cere oferta Cere oferte
Vacante

MIRAMARE BEACH HOTEL

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1811  1658 
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 25.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MIRAMARE BEACH HOTEL, Side, Turcia

Miramare Beach Hotel - Ultra All Inclusive se află in Side, la 250 m de plaja Kumkoy și oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o piscină in aer liber sezonieră. Există diverse facilități, printre care un bar, un lounge comun și o grădină. Hotelul are o piscină interioară, divertisment seara și recepție cu program non-stop.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, dulap, ceainic, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Toți oaspeții beneficiază de WiFi gratuit, iar anumite camere sunt prevăzute cu balcon. Camerele de la Miramare Beach Hotel - Ultra All In sunt echipate cu lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește micul dejun tip bufet in fiecare dimineață.

Miramare Beach Hotel - Ultra All Inclusive pune la dispoziție loc de joacă pentru copii. Zona din jur este renumită pentru ciclism. La hotel puteți să jucați tenis de masă, darts și tenis.

Orașul antic Side și Muzeul Side se află la 6 km de Miramare Beach Hotel - Ultra All In. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Antalya, situat la 61 km de cazare, iar proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.