Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAYA WORLD IMPERIAL

4 stele

   Kemer, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1062 
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 08.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BRASOV
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAYA WORLD IMPERIAL, Kemer, Turcia

Centru SPAPiscină cu toboganeRecomandat pentru un sejur activDescriere hotelMaya World Imperial este un hotel de patru stele deschis în anul 2019 și se întinde pe o suprafață de 4.850 mp. Resortul beneficiază de camere elegante, spații comune moderne și grădini spațioase care oferă confort și relaxare. De asemenea, resortul oferă oasepeților numeroase activități și facilități atât în interior cât și exterior pentru un sejur de neuitat.Principalele puncte de atracțieCentru SPAPiscină cu toboganeRecomandat pentru un sejur activRegim de masăAll Inclusive:Mic dejun, prânz și cină tip bufetBăuturi alcoolice și non-alcoolice locale Mini-bar alimentat zilnic cu apăBaie turcească, saună, aqua-gym, aerobic, zumba, tenis de masă, darts, boccia, volei pe plajă, seri tematice, karaokeLocatiaHotelul este amplasat la o distanță de 13 km de centrul stațiunii Kemer și la 45 km de Aeroportul Internațional din Antalya.Soare si marePlajă proprie cu nisip, lungime: 100 metri;Piscină exterioară – 312 mp, piscină cu tobogane – 25 mp, piscină pentru copii – 13 mp, piscină interioară – 66 mp;Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.Restaurante si baruriRestaurant principal tip bufet;Baruri: Lobby bar, Pool Bar.Sport și relaxareCentru SPA, salon de înfrumusețare, masaje, peeling, baie turcească, saună, aqua-gym, aerobic, zumba, tenis de masă, darts, boccia, volei pe plajă, seri tematice, karaoke. Facilități pentru copiiKids Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani)Facilități și activități: mini-disco, scaune înalte în restaurante, babysitting (contra cost).Facilități gratuiteBaie turcească, saună, aqua-gym, aerobic, zumba, tenis de masă, darts, boccia, volei pe plajă, seri tematice, karaoke. Facilități contra costAcces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, centru SPA, salon de înfrumusețare, masaje, peeling, servicii de spălătorie, servicii medicale, închiriere mașini.Bine de stiutHotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități.Facilități si dotari camereHotelul dispune de următoarele tipuri de cameră:Camere Standard – cca. 23-30 mp, pat dublu sau două paturi twin;Camere Familiale – cca. 50 mp, pat dublu și două paturi twin. Dotări camere: baie cu cadă/ duș, uscător de păr, produse de igienă, aer condiționat, seif (contra cost), mini-bar, TV, telefon (contra cost),acces internet Wi-Fi (contra cost), balcon/ terasă.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.