Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAY GARDEN CLUB HOTEL

4 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAY GARDEN CLUB HOTEL, Alanya, Turcia

Localizare
Hotelul este situat la 1.5 km de Centrul Mahmutlar, la 13 km de Alanya, la 148 km de Aeroportul International Antalya si la 30 km de Aeroport Gazipasa. Hotelul este pe piata din 1999.

Cazare
Hotelul are 202 camere si sunt dotate cu: aer conditionat , minibar , satellit tv, telefone, alarma de incendiu, seif digital, internet wireless , birou si scaune( nu sunt incluse in camera standard), dus, uscator de par si telefon in baie.
Standard Room - 30 camere. Fiecare camera are o suprafata de 22m2 si 5m2 balconul. Camerele au gresie si accepta maxim 2 adulti + 1 copil. 5 dintre acestea au vedere la munte, 5 au vedere la mare, si restul de 25 au vedere catre mare, piscina si gradina. Camerele dispun de : satellit tv, internet wireless, telefon, minibar, seif digital, alarma incendiu, telefon in baie, uscator de par, aer conditionat, birou, scaune, masa si scaune pe balcon.

Servicii
All Inclusive

Facilitati
Hotelul dispune de 3 restaurante: restaurant in aer liber-localizat in gradina , cu o capacitate de 300 persoane; restaurant interior cu o capacitate de 250 persoane Restaurant May a la carte-100 persoane; 7 baruri; pool bar, lobby bar, garden bar, snack bar, cafenea, restaurant bar.
Alte facilitati: Miniclub, centru de infrumusetare, doctor

Plaja si piscine
Hotelul este situat la doar 50m de plaja, iar accesul la plaja se face printr-un tunel subteran. Sezlongurile, umbrelele sunt incluse. Plaja este formata din nisip si petris.Hotelul dispune de 4 piscine: 2 pentru copii si 2 pentru adulti.

Sporturi
Fitness center, sauna si hamam ( incluse, la 3 zile dupa check-in).

Activitati
Animatie la piscina ( in perioada sezonului) , kids` club
Localizare Hotelul este situat la 1.5 km de Centrul Mahmutlar, la 13 km de Alanya, la 148 km de Aeroportul International Antalya si la 30 km de Aeroport Gazipasa. Hotelul este pe piata din 1999.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.