Cere oferta Cere oferte
Vacante

LYKIA WORLD LINKS GOLF

5 stele

   Belek, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1483  1018 
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LYKIA WORLD LINKS GOLF, Belek, Turcia

www.likyaworldantalya.com

Loaclizare: Hotelul se afla in regiunea Kuprucay, la 50km de aeroportul din Antalya si la 30km de centrul orasului Side.

Cazare: Hotelul are un numar total de 449 camere: camere standard (35-44mp, max 2pax), camere standard cu acces la piscina (35–44mp, camera standard cu acces direct la piscina, max 2+1pax), 40 camere family (77-93mp, doua dormitoare, doua bai, max 4+1pax), camere Junior suit (66mp, un dormitor, un living, o baie, max 4pax), Hamam suit (77-93mp, doua dormitoare, living, doua bai, acces la piscina, max 4pax), Prestige & Premier suits (152mp, duplex, max 5pax), Aspendos Villas (190-200mp, duplex: etajul superior- sauna, dormitor principal, baie, un alt dormitor cu baie; etajul inferior- living, dormitor pentru o persoana, baie, piscina interioara si exterioara, terasa). Toate camerele au baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, ventilator pe tavan, seif, mini bar (realimentat zilnic cu apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere), fierbator, ceai si cafea, LCD TV cu programe prin satelit, conexiune internet WI – FI, balcon sau terasa.

Servicii: Ultra all inclusive – bautura de bun venit la sosire, tip bufet pentru toate mesele: mic dejun, mic dejun tarziu, gustari dimineata si dupa amiaza, cina, gustari tarzii, bauturi calde, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritoare, inghetata, room service intre orele 01.30-07.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium, vinurile speciale, room service intre orele 07.00 – 01.30, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans, sucurile naturale de fructe.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, bufet dietetic, vegetarian si pentru copii, restaurante A’la Carte: Turkish, Fish, Italian, Far East, Teppenyaki, Mediterranean, BBQ, First Date (numai pentru cupluri), baruri pe teritoriul complexului, Snack bar. Contra cost: servicii si asistenta medicala, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in camere si in zonele generale ale hotelului.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, aqua park, baby aqua park, centru fitness, baie turceasca, piscina interioara Japanese (numai pentru adulti), sauna, baie de aburi, 10 terenuri de tenis, baschet, mini fotbal, tir cu arcul, volei pe plaja, badminton, gimnastica. Contra cost: sporturile nautice, centru SPA & Wellness, nocturna pentru terenurile de tenis si echipamente, bowling, lectii de golf.
Programe de divertisment cu echipa de animatori profesionisti in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, seara spectacole, seri tematice, muzica live. Pentru copii exista o alta echipa profesionista de animatori care organizeaza diferite prgrame (6 luni - 16 ani). Loc special amenajat pentru copii: loc de joaca, tobogane speciale, diferite activitati in timpul zilei si seara.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.