Cere oferta Cere oferte
Vacante

EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL

4 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
808 
* 2 adulti | perioada 12.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EUPHORIA EXCELSIOR HOTEL, Side, Turcia

www.euphoriahotels.com Localizare: Hotelul este situat in regiunea Titreyengol la 450m de malul marii, aeroportul din Antalya se afla la 65km distanta si la 7km orasul Side. Cazare: Hotelul are un numar total de 181 camere: camere standard (36mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Family (45mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu cada, dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, mini bar (realimentat zilnic numai cu apa), mocheta si parchet laminat, balcon. Servicii: All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari dupa amiaza, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare, restaurant cu gustari la plaja. Nu sunt incluse: toate bauturile de import, vinurile speciale, cocktail-urile, bauturile de lux, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, inghetata, room service. Facilitati: restaurant principal tip bufet, baruri pe teritoriul complexului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, curatatorie, coafor, telefon, fax, jocurile pe calculator in café internet, magazine, rent a car. Conexiunea internet WI-FI in zona de Lobby este gratuita. Plaja: Hotelul are plaja privata la 450m de hotel, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Exista transfer gratuit catre plaja pe tot prcursul zilei. Sport si divertisment: Piscine de interior (inchisa vara) si exterior, tobogane, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, sauna si baie turceasca. Contra cost: masaj, nocturna terenurilor de tenis, sporturi nautice. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, seara spectacole. Mini Club pentru copii cu varste intre 04-12 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.