Cere oferta Cere oferte
Vacante

IC HOTELS RESIDENCE

5 stele

   Lara Kundu, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
2472 
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere IC HOTELS RESIDENCE, Lara Kundu, Turcia

www.ichotels.com.tr

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Lara, la 25 km de centrul orasului Antalya si la o distanta de 15 km de aeroport.

Cazare si concept: Ultra all inclusive - exista in total de 44 vile.
28 Lake villas (65m², living, doua dormitoare si doua bai, sistem centralizat de aer conditionat, telefon direct, seif, mini bar, balcon si terasa, acces direct la piscina); 3 Lake de Luxe Villa (130m², living, patru dormitoare, doua bai, sistem centralizat de aer conditionat, acces direct la piscina).
Conceptul pentru aceste tipuri de vile: transfer de la si catre aeroport, cocktail de bun venit, flori si fructe in camera, prosoape de plaja in camera, halate de baie, papuci si sandale, discount la spalatorie de 50%, serviciu ziare, realimentarea zilnica a bauturilor si gustarilor, 24 ore room service gratuit (cu exceptia bauturilor alcoolice, care sunt contra cost).
4 Balli Villas (300m², se afla in gradina privata, piscina privata, doua dormitoare, doua bai, living, sistem centralizat de aer conditionat, doua LCD TV etc).
Balli Junior Villa (258m², gradina privata, un dormitor, piscina privata, baie, Jacuzzi, living, sistem centralizat de aer conditionat, podea de marmura, LCD TV in dormitoare etc).
Deluxe Balli Villa (suprafata 300m², gradina si piscina privata, doua dormitoare, doua bai, Jacuzzi, living, chicineta, sistem centralizat de aer conditionat, doua LCD TV etc).
4 Superior Deluxe Villa (suprafata 396m², gradina si piscina privata, trei dormitoare, living, bucatarie in stil american complet echipata, baie turceasca, sistem centralizat de aer conditionat, baie cu Jacuzzi, doua bai cu cada si dus, LCD TV etc).
1 Presidential Villa (suprafata totala 1000m², zona de living 450m², trei dormitoare cu bai cu Jacuzzi, dus, un dormitor pentru personalul de serviciu, living, camera de servit masa, bucatarie, baie turceasca, sala gimnastica, sauna, piscina privata, sistem centralizat de aer conditionat, televizoare LCD TV etc).
Conceptul pentru aceste tipuri de vile: transfer de la si catre aeroport, cocktail de bun venit, flori si fructe in camera, LCD TV in dormitor si living, de doua ori pe zi serviciu de curatenie, prosoape de plaja in camera, halate de baie, papuci si sandale, produse de baie din import, servicii de spalatorie gratuit, ziare, realimentarea zilnica a bauturilor si gustarilor, 24 ore room service gratuit (cu exceptia bauturilor alcoolice, care sunt contra cost).
Contra cost: curatatorie chimica, masaje si tratamente de frumusete la centrul Lilium SPA, Suite SPA, bauturile premium si de lux, vinurile speciale, evenimentele speciale, baby sitting.
Toate activitatile hotelului IC Green Palace sunt disponibile pentru oaspeti acestor vile.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.