Cere oferta Cere oferte
Vacante

GRAND UYSAL

3 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GRAND UYSAL, Alanya, Turcia

Localizare Hotelul Grand Uysal Apart este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Alanya. La Aeroportul din Antalya se poate ajunge dupa mai putin de 3 ore de mers cu masina. Facilitati hotel Acesta are o piscina în aer liber, cu un bar si acces direct la plaja cu sezlonguri.Copiii se pot distra la locul de joaca sau pot lua parte la o serie de activitati animate, inclusiv diferite concursuri si o mini-discoteca. Oaspetii adulti pot bucura de un masaj de relaxare, de sauna sau pot merge la coaforul de la hotel. Hotelul ofera acces Wi-Fi gratuit, disponibil în zonele publice si o parcare gratuita. Facilitati camere Hotelul Grand Uysal Apart ofera camere si apartamente cu aer conditionat si TV prin satelit. Unele includ o zona de lounge si o chicineta. Localizare: Merkez Mah. Ibrahim Bilgen Cad. no:16, 07400 Alanya Facilitati Hotel Dotari generale hotel Aer conditionat, Internet wireless, Parcare proprie, Piscina, Piscina exterioara, Piscina interioara, Aproape de plaja, Sezlonguri, Plaja privata, Internet, Loc de joaca Hotel Grand Uysal Check-in Intrare la ora: 1:00PM Check-out Plecare la ora: 12:00PM

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.