Cere oferta Cere oferte
Vacante

EUPHORIA PALM BEACH

5 stele

   Side, Turcia

de la
de la
1368  678 
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EUPHORIA PALM BEACH, Side, Turcia

www.euphoriahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Kizilagac, la 12km de Manavgat si la 75km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 586camere: 472 camere standard (27,5mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 72 camere Family A (61mp, doua dormitoare si un living, o baie, max 4+1pax), 32 camere Family B (71mp, doua dormitoare si doua bai, living, max 5+1pax), 10 camere Executive (44mp, un dormitor cu living, o baie, max 3pax). Toate camerele au baie privata cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, gresie, mini bar (apa, bauturi racoritoare la sosire), seif, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Service: Ultra all inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, dupa amiaza gustari, prajituri, cina si gustari tarzii, inghetata intre anumite ore, restaurante A’la Carte (Ottoman, Italian, Mexican cu rezervare in avans si o singura data pe sejur), toate bauturile locale si unele standard de import alcoolice si racoritoare, mini bar in camere la sosire. Nu sunt incluse: toate bauturile de import, bauturile imbuteliate, vinurile si sampania de calitate, sucurile naturale de fructe, restaurantele A’La Carte (Far East, BBQ si Fish cu rezervare in avans), realimentarea minibarului, room service.

Facilitati: restaurant principal Aspendos, restaurante A’la Carte: Ottoman - bucatarie turceasca, La Rosetta - bucatarie italiana, El Torido - bucatarie mexicana, Wonton - bucatarie Far East, Poseidon - preparate Sea food, Pish Mish – BBQ, baruri si baruri cu gustari pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI in Lobby si restaurant este disponibila gratuit.

Plaja: Plaja privata de nisip si pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private sunt contra cost si necesita rezervare in avans.

Sport si divertisment: piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, terenuri de tenis, mini fotbal, baschet, volei, tenis de masa, mini golf, centru fitness, baie turceasca, sauna. Contra cost: masaj, centru de infrumusetare, sporturi nautice motorizate, cursuri de scufundari.
Programe de divertisment in timpul zilei si seara, mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04-07 ani si 08 -12 ani.

NOTA: Renovat iarna 2013.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.