Cere oferta Cere oferte
Vacante

EFTALIA RESORT

4 stele

   Alanya, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
614 
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EFTALIA RESORT, Alanya, Turcia

www.eftaliahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in regiunea Konakli, la 12km de centrul orasului Alanya si la 110km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 325 camere in doua cladiri: 251 camere standard (26mp, max 2+2pax), 28 camere family A (38mp, max 4pax, un dormitor, living, o baie), 42 camere family rooms B (55pm², max 6pax, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza ceai, cafea, prajituri, gustari seara tarziu, toate bauturile locale racoritoare si alcoolice intre orele 10.00 -23.30, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur, inghetata la barul de la piscina intre anumite ore. Nu sunt incluse: toate bauturile importate, toate bauturile imbuteliate, sucurile naturale de fructe, room service, bauturle in Disco club.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja. contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car.

Plaja: Hotelul ar plaja privata la o distanta de 150m de hotel, de pietris, sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoapele de plaja sunt contra cost.

Sport si divertisment: piscina de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, tenis de masa, teren de tenis, baschet, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis, biliard, centru de infrumusetare, masaj.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii, seara spectacole. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 -12 ani si Junior club pentru 13 -16 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.