Cere oferta Cere oferte
Vacante

EFTALIA AYTUR

3 stele

   Alanya, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EFTALIA AYTUR, Alanya, Turcia

www.eftaliahotels.com

Localizare: Hotelul se afla in centrul orasului Alanya, la 125km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 222 camere: camere standard (21mp, max 2+1pax), camere large (25 – 40mp, max 4pax, o camera spatioasa cu paturi spuprapuse, o baie), 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie privata cu cada si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Service: All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, pranz, cina, gustari tarzii, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale intre orele 10.00 – 23.00. Contra cost: toate bauturile de import, mancarea si bautura in Garden bar si barul de la plaja, sucurile naturale de fructe, restaurant A’la Carte cu rezervare in avans, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 23.00.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurant A’la Carte, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car.

Plaja: Plaja privata la 40m distanta, de pietris. La piscina sezlongurile si umbrelele sunt gratuite, la plaja contra cost.

Sport si divertisment: piscina exterioara pentru adulti si copii, centru fitness. Contra cost: baie ureasca, sauna, baie de aburi, sporturi nautice, masaj.
O data pe saptamana muzica live si seara turceasca. Loc de joaca pentru copii.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.