Cere oferta Cere oferte
Vacante

Double Tree By Hilton

5 stele

   Kemer, Turcia

de la
de la
1230 
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Double Tree By Hilton, Kemer, Turcia


Localizare: Hotelul se afla in centrul orasului Kemer la 50 km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 330 camere: camere Standard (34mp, un dormitor si o baie, max.2+1pax), camere October Fest sau camere Beer (34mp, un dormitor, o baie, personal beer set up, max.2+1pax), camere Family Duplex (66mp, la primul etaj un dormitor cu o baie, la etajul 2 camera cu paturi twin si o baie, max.4+1pax), camere Deluxe Corner (59mp, un dormitor cu pat matrimonial, spatiu de relaxare, o baie cu Jacuzzi, balcon spatios, max.2+1pax) si trei camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au balcon,baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program de functionare in concordanta cu conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si apa minerala), fierbator, cafea si ceai, seif, parchet laminat, TV prin satelit si canale de muzica, internet WI-FI.

Servicii: Ultra all inclusive – restaurant principal, 4 restaurante A’la Carte si diverse Eat Mobile Points si Street Food Truck Points. Restaurant principal tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina. Eat Mobile & Street Food Concept – acestea sunt finctionale 4 ore zilnic unde clientii pot servi mici gustari din diferite colturi ale lumii – Vegan, Mexican, Chinese, Russian, Turkish, Italian, Fish, Tatar, Belgian, Frozen etc.Conceptul Dinner - in restaurantul principal tip bufet sau in restaurantele A’la Carte contra cost: Arabian, Italian, Far East sau BBQ; toate bauturile locale alcoolice si racoritoare si unele standard din import, sucuri de fructe la cutie de carton, sucuri naturale din fructe la micul dejun, inghetata, bauturi energizante. Contra cost: toate bauturile imbuteliate, bauturile de lux locale si cele din import, vinurile speciale si sampania, narghileaua, restaurantele A’la Carte.

Facilitari: Restaurant principal, restaurante A’la Carte, Mobile and Street food trucks, baruri pentru gustari, diferite baruri pe teritriul hotelului. Contra cost: magazine, coafor, spalatorie si curatatorie, servicii medicale, babysitting, telefon, fax, internet si jocuri pe computer.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment: Piscina exterioara si interioara (jumatate doar deschisa vara), piscina pentru copii, doua tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, Jacuzzi, terenuri de tenis, volei pe plaja, baschet, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, echipamente si cursuri de tenis, bowling, biliard si jocurile in Game room, masaj, centru SPA si de infrumusetare, sporturi nautice, scuba diving.

Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la plaja si la piscine, activitati sportive, cinema, spectacole seara. Mini clun Teddy & Bunny pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani, mini disco, mini cinema.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.