Cere oferta Cere oferte
Vacante

CLUB SALIMA BELDIBI

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CLUB SALIMA BELDIBI, Kemer, Turcia

www.clubsalima.com.tr/en-US

Localizare:
Club Salima Beldibi este un sat de vacanta situat in Beldibi, la 13 km de Kemer, la 45 km de aeroport si este situat intre muntii Taurus si Marea Mediterana. Ultima renovare a fost facuta in anul 2014.

Cazare:
Hotelul are in total un numar de 411 camere si 7 vile: Standard room (21mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), camere Family cu paturi suprapuse (30mp, doua dormitoare cu usa intre ele, in al doliea dormitor paturi suprapuse, max 2 + 2 pax), camere family (37mp, un dormitor si un living cu usa intre ele, o baie, max 2+1pax), camere Villa duplex (100mp, pe doua etaje - trei dormitoare si un living, doua bai, Jacuzzi pe tersa). Toate camerele sunt dotate cu: balcon sau terasa, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon, mini bar (numai apa), seif, gresie, TV satelit, canale de muzica.


Servicii:
All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, ceai si prajituri, cina, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale intre orele 9.00-1.00, sucuri naturale de fructe in timpul micului dejun, inghetata dupa amiaza la piscina. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile importate, vinurile speciale, sucurile naturale de fructe (exceptie micul dejun), mini bar, inghetata, cafeaua turceasca, restaurantul A'la Carte, toate bauturile alcoolice in discoteca.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurant A'la Carte cu preparate internationale, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, curatatorie, telefon, fax, internet, coafor, magazine, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in mod gratuit in zonele publice.

Plaja:
Hotelul are plaja privata de pietricele, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
Piscina exterioara, piscina pentru copii, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, volei, mini fotbal, darts, billiard, volei pe plaja, terenuri de tenis, tenis de masa. Contra cost: sporturi nautice, nocturna si echipamentele pentru terenurile de tenis, lectii de scufundari, masaj, jocuri pe calculator. Programe de divertisment in timpul zilei, competitii pe plaja si la piscina, spectacole seara. Mini Club cu program special pentru copiii cu varste cuprinse intre 04-12 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.