Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALBA ROYAL HOTEL

5 stele

   Side, Turcia

de la
de la
934 
* 2 adulti | perioada 01.11.2024 - 04.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALBA ROYAL HOTEL, Side, Turcia

www.albahotels.com.tr

Locatie: Hotelul se afla in regiunea Colakli, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 8km de centrul orasului Side.

Cazare: Hotelul are un numar total de 224 camere repartizate in trei cladiri: 171 camere standard (4 camere pentru persoane cu dezabilitati) (26mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax); 48 camere superioare (32mp, o camera spatioasa, o baie cu Jacuzzi, terasa mare, max 3pax), 8 camere Senior Suite (41mp, doua camere cu usa intre ele, o baie, max 4pax). Toate camerele sunt cu baie privata cu cada/dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), fierbator pentru cafea si ceai, seif (contra cost), parchet laminat, LCD TV satelit si canale de muzica.

Servicii: Ultra All inclusive – bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz si cina, gustari, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, gustari tarzii, suc natural de fructe numai la micul dejun, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si unele standard din import, restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile alcoolice din import premium si cele de lux, vinurile speciale si internationale, room service, sucurile naturale de fructe (exceptie micul dejun), bauturile energizante, bauturile imbuteliate.

Facilitati: Restaurant principal Alatau – tip bufet, restaurante A’la Carte: Efendy (turcesc), Amadeus (pescaresc), Cubana (mexican), baruri pe teritoriul hotelului, patiserie, Disco club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, coafor, zona comerciala cu magazine, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, rent a car. Internetul WI-FI in Lobby si zonele publice este gratuit.

Plaja: Plaja privata de nisip si pietricele, sezlonguri si umbrele de soare gratuite, prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: Piscine de interior si exterior, tobogane, terenuri de tennis, volei, volei pe plaja, mini fotbal, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, mini golf. Contra cost: masaj, centru SPA si de infrumusetare, toate sporturile nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, echipamentul pentru tenis, bowling, biliard.
Programe de divertisment cu echipa de profesionisti pe toata durata zilei si programe speciale seara, cinema, uneori muzica live, petreceri pe plaja.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.