Cere oferta Cere oferte
Vacante

Adora Calma Beach (Adults Only 16+)

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Adora Calma Beach (Adults Only 16+), Side, Turcia

Hotel renovat în 2019

Adults Only 16+

Acces internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Adora Calma Beach este un hotel de patru stele cu o suprafață de 10.000 de mp. A fost deschis în anul 2012, iar ultima renovare a fost efectuată în anul 2019.



Principalele puncte de atracție

Hotel renovat în 2019

Adults Only 16+

Acces internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină – tip bufet

Băuturi alcoolice și non - alcoolice locale în intervalul orar 10:00-24:00

Mini-bar alimentat zilnic cu apă și băuturi răcoritoare

Acces internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului, Internet cafe, saună, baie turcească, sală de fitness, teren de tenis, volei pe plajă, min-fotbal, baschet.



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 15 km de orașul Manavgat și la 80 km de aeroport.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip; piscina exterioară cu apă dulce (cca. 150 mp); Umbrele,șezlonguri, saltele și prosoap gratuite atât la plajă cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal - tip bufet, restaurant Sunset A la Carte cu specific: oriental, steak, turcesc și pescăresc; Snack Bar, Pool Bar, Silence Bar, White Bar, Adora Bar. (Posibilitatea unui meniu special: vegetarian menu, diet menu, vegan menu).



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa, masaj, saună, baie turcească, sală de fitness, teren de tenis, volei pe plajă, mini-fotbal, baschet, mini-golf, închiriere biciclete, sporturi nautice - water-ski, banana, parasailing, canoe, hidrobicicletă, centru de diving.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-fi pe întreg domeniul hotelului, Internet cafe, saună, baie turcească, sală de fitness, teren de tenis, volei pe plajă, min-fotbal, baschet.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, masaj, mini-golf, servicii de spălătorie, servicii medicale, închiriere biciclete, souvenir shop, sporturi nautice - water-ski, banana, parasailing, canoe, hidrobicicletă, centru de diving.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de următoarele tipuri de camere: 23 standard limited sea view (cca. 27 mp), 17 standard land view / sea view (cca. 30 mp), 10 deluxe sea view (cca. 38 mp), 10 romantic deluxe sea view (cca. 38 mp).

Dotări camere: baie cu duș/ cadă, papuci pentru baie, uscător de păr, aer condiționat, seif (contra cost), Wi-Fi, TV satelit, telefon, terasă/balcon.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.