Cere oferta Cere oferte
Vacante

AZAK HOTEL

3 stele

   Alanya, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AZAK HOTEL, Alanya, Turcia

Acces internet Wi-Fi gratuitAmplasat la 800 m distanță de centrul turistic al AlanyeiRecomandat pentru vacanţe relaxante împreună cu familiaDescriere hotelAzak Hotel 3* este amplasat la 150 m distanță de faimoasa plajă Cleopatra. Ultima renovare totală a avut loc în anul 2011.Principalele puncte de atracțieAcces internet Wi-Fi gratuitAmplasat la 800 m distanță de centrul turistic al AlanyeiRecomandat pentru vacanţe relaxante împreună cu familiaRegim de masăHalf Board-mic dejun şi cină tip bufet LocatiaAzak Hotel este amplasat la 150 m distanță de faimoasa plajă Cleopatra, la numai 200 m de magazine şi 800 m de centrul staţiunii, la 120 km de aeroportul din Antalya. Soare si mareLa 150 m de plaja Cleopatra; piscină exterioară cu secţiune pentru copii, piscină interioară cu secţiune pentru copii; umbrele și şezlonguri gratuite la piscinăRestaurante si baruriRestaurant principal - tip bufet; restaurant á la carte; Lobby Bar, Pool Bar, Vitamin BarSport și relaxareSaunӑ, baie turceascӑ, masaj, sală de fitness, teren de tenisFacilități pentru copiiPiscinӑ, spaţiu de joacӑ, pătuţ (la cerere, contra cost)Facilități gratuiteReceptie 24 H, acces internet Wi-Fi (gratuit în lobby), bibliotecăFacilități contra costSaunӑ, baie turceascӑ, masaj, biliard, sală de fitness, coafor, spălătorie, magazine (în apropierea hotelului)Facilități si dotari camereHotelul are 62 camere, împărțite astfel: 49 camere duble, 11 camere triple și 2 camere interconectate.Dotări camere: baie proprie cu duş, uscător de păr, TV, telefon, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), aer condiționat, balcon cu vedere la mare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.