Cere oferta Cere oferte
Vacante

Arsi Blue Beach Hotel

de la
de la
1070  618 
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Arsi Blue Beach Hotel, Alanya, Turcia

Situat pe malul mării, Arsi Blue Beach oferă o plajă privată și camere moderne cu balcon. Hotelul are o piscină in aer liber, o saună și un centru de fitness.

Camerele de la Arsi Blue Beach sunt dotate cu TV prin satelit, aer condiționat și minibar. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul hotelului are zone de luat masa in interior și in aer liber. Oaspeții pot savura băuturi răcoritoare la baruri.

Centrul orașului Alanya se află la 5 km de hotel. Hotelul este la 35 km de Aeroportul din Gazipasa și la 130 km de Aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.