Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA

5 stele

   Belek, Turcia

de la
de la
1382  1278 
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA, Belek, Turcia

www.alvadonna.com

Localizare: Hotelul se afla in rgiunea Boğazkent la 40km de aeroport si la 50km de centrul orasului Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 724 camere in cladiri cu cate 4 etaje: camere Standard 254 (27mp, cladirea principala, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere Deluxe standard 198 (27 – 30 mp, cladirea deluxe, un dormitor, o baie, max.2+1pax), camere Quadruple (30mp, cladirea principala, camere standard large, max.3+1pax), camere Deluxe Quadruple 26 (48mp, cladirea deluxe, camere standard large standard, max.2+1pax), camere Family 95 (41mp, cladirea principala, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), camere Deluxe family (41mp, cladirea deluxe, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), camere Family cu paturi suprapuse 21 (41mp, cladirea principala, doua dormitoare cu usa intre ele, paturi suprapuse in al doilea dormitor, o baie, max.3+2pax), camere Superior Family 12 (50mp, cladirea principala, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4pax), camere Pasha Suit (66mp, doua dormitoare, un living, o baie, max4pax), camere Sultan suit (81mp, doua dormitoare, un living, doua bai dintre care una cu Jacuzzi, max4pax). Toate camerele au baie privata cu cada si dus, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon direct, seif, mini bar (realimentat zilnic cu apa, racoritoare si bere), fierbator, cafea si ceai, TV prin satelit si canale de muzica, acces internet WI-FI, mocheta sau parchet laminat, balcon.

Servicii: Ultra all inclusive – 24 de ore servicii de masa si bauturi, tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, cina si bufet tarziu, bauturi de bun venit la sosire, toate bauturile locale si standard din import alcoolice si racoritaore, ceai, cafea, sucuri de fructe proaspete numai la micul dejun, inghetata. Nu sunt incluse in concept: bauturile Premium din import, vinurile speciale si din import, bauturi energizante si la cutie, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans, room service si narghileaua.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, bufet special pentru copii, bufet dietetic, restaurant la piscina, snack bar A’la Turca langa plaja, restaurante A’la Carte Italian, Asian & Teppanyaki - specific Far East, French , Mediterranean si Fish, Steak House disponibile cu rezervare in avans, baruri pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, telefon, fax, babysitting, jocuri pe computer, coafor, spalatorie, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponbila gratuit.

Plaja: Hotelul are plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja sunt gratuite. Pavilioanele private VIP necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscine de exterior si piscina interioara pentru adulti si copii, aqua park (separate pentru adulti si copii), centru Fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, terenuri de tenis, mini golf, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja. Contra cost: salon de infrumusetare, centru Wellness & SPA, sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, cursuri tenis, bowling, biliard si jocui pe computer.

Programe de divertisment cu echipa profesionala de animatori. Programul se schimba zilnic pe o perioada de doua saptamani. In timpul zilei se desfasoara diferite competitii la plaja si piscina iar seara spectacole. Pentru copiii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani exista Mini Club, cu variate programe in timpul zilei si seara.
Ultima renovare: 2013

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.