Cere oferta Cere oferte
Vacante

ALARCHA HOTELS AND RESORTS

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
719 
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 02.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ALARCHA HOTELS AND RESORTS, Side, Turcia

Hotelul a fost deschis in 2021. ultima renovare in 2022. Se afla situat pe plaja privata din zona Manavgat, la 10 km de Okurcalar, la 00 km de aeroportul din Antalya, la 110 km de centrul orarului Antalya.

Localizare:

Se afla situat pe plaja privata din zona Manavgat, la 10 km de Okurcalar, la 00 km de aeroportul din Antalya, la 110 km de centrul orarului Antalya.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de un restaurant prinicpal, unde clientii hotelului pot servi micul dejun, pranz si cina, restaurante a la carte, pool bar, snack bar, beach bar, patiserie, lobby bar, discobar, piscina exterioara, cu sectiune pentru copii, piscina interioara, aqua park, sauna, hammam, baie de aburi, baie turceasca, centru fitness, centru SPA, room service, cabinet medical, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, volei pe plaja, animatie.

Facilitati camere:

hotelul dispune de camere economy landview, standard landview, standard river & sea view, senior suite land view sau sea view. Camerele dispun de seif, minu bar, wifi, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.