Cere oferta Cere oferte
Vacante

AKKA HOTELS CLAROS

4 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AKKA HOTELS CLAROS, Kemer, Turcia

www.akkahotels.com
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 7 km de centrul orasului Kemer si la 55 km de aeroportul din Antalya.

Cazare: Numarul total de camere 112 in doua cladiri principale: 90 camere standard (22-25mp, max 2+1 pax), 6 camere family (55-60mp, duplex cu doua dormitoare, o baie, max 4 pax), 16 camere Suit (45-50mp, o camera spatioasa cu dormitor si zona de relaxare cu o canapea extensibila, o baie, max 4 pax). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, uscator de par, sistem aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini-bar (numai apa), seif (contra cost), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive - tip bufet pentru mic dejun, pranz, ceai, cafea si prajituri dupa-amiaza, cina, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice pana la ora 24.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, toate bauturile imbuteliate, sucurile proaspete de fructe, produsele alimentare si bauturile dupa ora 24.00.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, lobby bar si bar la piscina. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax, internet.

Plaja: Plaja privata la o distanta de 350m, nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare gratuite. Prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment: piscine in aer liber pentru adulti si copii, 2 tobogane, tenis de masa, gimnastica. Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj si sporturile nautice.
Programe de divertisment cu animatori ziua la piscina si seara spectacole. Mini club pentru copii.
Localizare Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 150 m de plaja, la poalele muntilor Beydaglari.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.