Cere oferta Cere oferte
Vacante

Plaza Real Aparthotel

de la
de la
1618 
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Plaza Real Aparthotel, Portimao, Portugalia

Plaza Real by Atlantic Hotels este un complex de 63 de apartamente, situat la doar 10 minute de mers pe jos de plaja Três Castelos. Complexul oferă o piscină in aer liber pentru adulți, o piscină pentru copii cu șezlonguri la umbră și WiFi gratuit in toate zonele. Toate apartamentele sunt spațioase și dotate cu aer condiționat, TV prin satelit și chicinetă complet utilată, iar unele au living separat și balcon. Plaza Real by Atlantic Hotels are un bar, deschis din luna aprilie pană in luna octombrie. La complex există o grădină și un loc de joacă pentru copii. Complexul oferă distribuitoare automate și serviciu de inchirieri auto și biciclete, disponibile nonstop. Centrul orașului Portimão se află la doar 6 minute de mers cu mașina de Plaza Real by Atlantic Hotels, iar portul de agrement din Portimão este situat la 5 minute de mers cu mașina. Terenul de golf Pestana Alto se află la 10 minute de mers cu mașina de Plaza Real. Gara din Portimão este situată la 3 km. Aeroportul Internațional Faro se află la 47 de minute de mers cu mașina de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Plaza Real Aparthotel, Portimao, Portugalia