Cere oferta Cere oferte
Vacante

Janelas Do Mar Apartamentos

de la
de la
1781  1778 
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Janelas Do Mar Apartamentos, Albufeira, Portugalia

Oferind o varietate de unități de cazare, de la studiouri la apartamente penthouse, Apartamentos Turisticos Janelas do Mar este situat intre centrul istoric al orașului Albufeira și Oura. Include 2 piscine in aer liber, o piscină pentru copii, o sală de sport, o piscină interioară și un centru sportiv, printre alte facilități. Plaja Oura este la 2,5 km.

Avand o chicinetă și o zonă de relaxare, apartamentele au baie privată și sunt decorate cu mobilier din lemn și țesături albastre. Fiecare apartament este dotat cu TV cu ecran plat, seif, uscător de păr și telefon. Majoritatea apartamentelor oferă vedere panoramică la orașul Albufeira și la mare.

Produsele alimentare pot fi cumpărate de la minimarket.

Apartamentos Turisticos Janelas do Mar are 2 piscine in aer liber cu o zonă cu șezlonguri in jurul lor. De asemenea, are o piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj. Există o piscină pentru copii pentru oaspeții mai tineri. Sala de jocuri oferă jocuri video, biliard și tenis de masă. Afară, oaspeții pot juca un joc de minigolf sau baschet la centrul sportiv.

Personalul de la Apartamentos Turísticos Janelas do Mar poate aranja un serviciu de transfer la Oura Albufeira. Există o stație de autobuz, la doar 20 de metri de proprietate.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Janelas Do Mar Apartamentos, Albufeira, Portugalia