Cere oferta Cere oferte
Vacante

PENSIUNEA HANUL TEILOR

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA HANUL TEILOR, Danesti, Romania

INFORMATII GENERALEHanul Teilor este un loc emblematic pentru Maramures. Aici se pune in valoare traditia . Veti gasi un decor authentic adus in contemporan cu conditii moderne de cazare.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Oferind o terasa la soare si vedere la gradina, Hanul Teilor este situat in Danesti, la 14 km de Baia Mare. Oaspetii pot savura bauturi la barul proprietatii. Este disponibila parcare privata gratuita la proprietate.

FACILITATI UNITATE
Hanul creeaza o ambianta deosebita imbinand elemente naturale calde, lemn vechi si caramida. S-a avut in vedere reconditionarea intr-o mare masura a unor materiale din case vechi. S-a folosit caramida lucrata manual cu o vechime de 60-70 ani si lemn din stejar, fag si brad recuperate din case vechi sau suri de 80-120 ani. Corpul barului este realizat din lemnul unei case din satul Plopis datata din anul 1797 (inscriptie in chirilica pe grinda de la usa de intrare).
Gradina hanului este un mic muzeu cu doua case stramutate din zona Maramuresului, o sura numita Sura lu Flore pe post de terasa de vara cu o capacitate de 50 locuri si un umbrar, Coliba cu car.
In curte sunt dispuse mai multe zone de relaxare si pentru servirea mesei pentru perioada de vara.


DESCRIERE CAMERE
Camerele au TV cu ecran plat. Pentru un plus de confort, sunt disponibile articole de toaleta gratuite si uscator de par.
La proprietate exista o receptie deschisa non-stop si un magazin de suveniruri. De asemenea, oaspetii pot savura preparate locale traditionale la restaurantul proprietatii.


In zona pot fi practicate diverse activitati, precum schi si drumetii. Cavnic este la 8 km de Hanul Teilor, iar Sighetu Marmatiei se afla la 37 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International din Satu Mare, situat la 65 km de Hanul Teilor.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente PENSIUNEA HANUL TEILOR, Danesti, Romania

Pot achizitiona sejurul la PENSIUNEA HANUL TEILOR prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

La Pensiunea Hanul Teilor din Danesti, check-in-ul se face in intervalul 13:00-23:00. Check-out-ul se face pana cel tarziu la ora 11:00.

PENSIUNEA HANUL TEILOR este potrivita pentru copii?

Nu sunt faciliati pentru copii.

PENSIUNEA HANUL TEILOR accepta animale de companie?

Nu, politica pensiunii nu perimite accesul cu animalele de companie.

Care sunt principalele facilitati la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

Restaurantul.

Exista optiunea de all inclusive la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

Nu exista optiunea de all inclusive la Pensiunea Hanul Teilor din Danesti, insa poti achizitiona sejururi in regim de mic dejun, demipensiune si pensiune completa. Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu.

Exista parcare privata la PENSIUNEA HANUL TEILOR?

Pensiunea Hanul Teilor din Danesti are o parcare gratuita de 200 de locuri.

Locatie PENSIUNEA HANUL TEILOR, Danesti, Romania