Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOSTEL SARAS SONS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOSTEL SARAS SONS, Baile Herculane

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Shower
Telefon
Sala fitness
Aer conditionat/ventiloconvector
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Bar
Minibar
Seif la receptie
Baza de tratament

Descriere HOSTEL SARAS SONS, Baile Herculane

Cazare cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa. Pentru sejururi cu tratament inclus durata minima este de 5 nopti.
O saptamana la munte 6 nopti/ Decada balneara minim 9 nopti
Hostelul Sara's Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.
Descriere facilitati:
Baza de tratament dispune de cadite de una sau doua persoane pentru bai sulfuroase, aparatura pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, aerosoli cu sulf, masajoterapie, piscina interioara si sala de fitness. Baza de tratament este deservita de personal calificat: medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur, baiesita.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turisti neasigurati iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Se asigura acces la bazinele cu apa termala (in sezon).
Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.
Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.
Servicii masa:
- serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu in sistem bonuri valorice.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):copiii 0-7 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Peste 7 ani obligatoriu pat suplimentar.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HOSTEL SARAS SONS, Baile Herculane