Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Tunisia

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
Hotel Iberostar Averroes

Tunisia - Yasmine Hammamet (Tunisia)

Iberostar Averroes este situat pe malul Mării Mediterane, 70 km de aeroportul din Tunis, 41 km de aeroportul Enfidha, 95 km de aeroportul din Monastir şi 12 km de centrul oraşului Hammamet.
Vezi detalii
Hotel Concorde Green Park

Tunisia - Port El Kantaoui (Tunisia)

Deschis în anul 2016, pe o suprafaţă de cca. 50.000 mp, hotelul este situat pe malul Mării Mediterane, la 500 m de portul de agrement “Port El Kantaoui”, animat cu restaurante, baruri, magazine de suveniruri, şi la 12 km de centrul oraşului Sousse, 139 km de aeroportul din Tunis, 30 km de aeroportul Enfidha şi la 21 km de aeroportul din Monastir.
Vezi detalii
Hotel Iberostar Royal El Mansour

Tunisia - Mahdia (Tunisia)

Iberostar Royal El Mansour a fost construit în anul 2010 si dispune de o gradina de 10.000 mp, este localizat pe malul Mării Mediterane, la 1 km de centrul oraşului Mahdia, 57 km de centrul oraşului Monastir, 44 km de amfiteatrul roman “El Jem”, 53 km de aeroportul din Monastir.
Vezi detalii
Hotel Jaz Tour Khalef

Tunisia - Sousse (Tunisia)

Hotelul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, pe malul Mării Mediterane, la 4 km de centrul oraşului Sousse, la 140 km de aeroportul din Tunis, 42 km de aeroportul Enfidha şi 20 km de aeroportul din Monastir. Hotelul este bine pozitionat, într- o zonă bogată în restaurante, baruri, discoteci şi cazino. Ultima renovare a avut loc în anul 2017.
Vezi detalii