Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Romania - TIMIŞ - Individual - fără transport inclus

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL PARC

TIMIŞ - BUZIAŞ (Romania)

Complexul Hotelier Parc*** Conference & SPA beneficiază de o poziționare privilegiată, într-o zonă înconjurată de verdeață, puțin poluată și silențioasă din nordul orașului Buziaș, oferind avantaje atât oaspeților cu preocupări în domeniul afacerilor, celor sosiți pentru tratament sau relaxare, cât și persoanelor dornice să viziteze și să cunoască locurile.
Vezi detalii
Hotel CHECK INN

TIMIŞ - TIMIŞOARA (Romania)

Situat intr-o zona centrala si plina de viata a orasului, CHECK INN este unul din cele mai noi hoteluri din Timisoara.
Vezi detalii
Hotel VICTORIA

TIMIŞ - TIMIŞOARA (Romania)

Cladirea Hotelului VICTORIA din Timisoara a fost construita in anul 1907, in stil baroc si a fost renovata de curand pastrandu-si elementele de arhitectura veche, dar imbinand totusi clasicul cu modernul.
Vezi detalii
Hotel PERLA

TIMIŞ - TIMIŞOARA (Romania)

Complexul PERLA va asteapta sa-l vizitati indiferent de natura sejurului: vacanta, afaceri sau doar in trecere si va ofera liniste, ambient placut si prospetime.
Vezi detalii
HOTEL PHOENIX CONFERENCE & SPA BUZIAS

TIMIŞ - BUZIAŞ (Romania)

Un hotel nou construit dupa cerintele turismului de relaxare si business, ofera turistilor conditii de 4 stele intr-o statiune cu propietati miraculoase !
Vezi detalii