Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Italia - Roma

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL ANDREOTTI

Lazio - Roma (Italia)

Hotelul este localizat in centrul Romei si prezinta cinvenientul de a fi situat in apropierea principalelor situri arheologice, monumente sau muzee. Acestea pot fi usor accesate fie pe jos fie cu transportul in comun.
Vezi detalii
HOTEL MILANI

Lazio - Roma (Italia)

Hotel in stil traditional, cu servicii caracteristice clasificarii de 3 stele standard, situat in zona Termini, aproape de majoritatea obiectivelor turistice principale ale Romei.
Vezi detalii
HOTEL PARKER

Lazio - Roma (Italia)

Hotel simplu de 3*, situat in centrul orasului - zona Termini, aproape de obiectivele turistice principale ale orasului Roma.
Vezi detalii
HOTEL AUGUSTA LUCILLA PALACE

Lazio - Roma (Italia)

Hotel construit in stil traditional, tipic cladirilor secolului XX, situat in zona centrala foarte aproape de obiective precum Basilica Santa Maria Maggiore, gara Termini sau statia de metrou Repubblica.
Vezi detalii
HOTEL RIVER PALACE

Lazio - Roma (Italia)

Hotel in stil clasic, recomandat pentru dotari si servicii foarte bune de 4 stele, situat la doar cateva minute de mers pe jos de celebra Piata Spaniei.
Vezi detalii