Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Cehia - Cehia - Praga

Concert ENRIQUE IGLESIAS Praga

Cehia - Praga (Cehia)

Pop star-ul se întoarce la Praga în turneul mondial din 2018. Enrique Iglesias este cunoscut pentru mai multe melodii, inclusiv Hero, Bailamos, Escape, Be With You, Maybe, etc. Artistul a vândut mai mult de 170 de milioane de discuri la nivel mondial, ceea ce îl face unul dintre cei mai vânduți cântăreți spanioli. Vino la Praga și trăieste experiența spectacolului său!
Vezi detalii
Festivalul dulciurilor la Praga

Cehia - Praga (Cehia)

Potrivit premiilor Traveller's Choice pentru TripAdvisor 2018, Praga este destinația numărul 7 în lume. Vino la Praga și trăiește experiența celui mai dulce eveniment al anului - Festivalul Dulciurilor din Praga. Așteptați-vă la degustare de ciocolată, prăjituri, cupcakes, macarons, bomboane, praline, brioșe, deserturi crude, cakepops, biscuiți, ciocolată caldă, fructe uscate, sucuri de fructe, înghețată, băuturi dulci, cafea delicioasă și o mulțime de atracții pentru copii și adulți.
Vezi detalii
HOTEL IBIS MALA STRANA

Cehia - Praga (Cehia)

Hotel modern, situat in zona Andel, nu departe de cea mai buna zona pentru shopping din Praga, deasemena aproape de multe baruri si restaurante.
Vezi detalii
HOTEL RESIDENCE SELECT

Cehia - Praga (Cehia)

Hotel in stil clasic, situat central la doar 10 minute de mers pe jos de Wenceslas Square.
Vezi detalii
HOTEL SEIFERT

Cehia - Praga (Cehia)

Hotel de 3 stele standard, renovat, situat in apropierea centrului istoric al orasului.
Vezi detalii
HOTEL CARLTON PRAGUE

Cehia - Praga (Cehia)

Hotel cu design modern, personal calificat, atmosfera placuta, situat aproape de centrul istoric al orasului in cartierul Zizkov / Praga 3.
Vezi detalii
HOTEL JULIAN

Cehia - Praga (Cehia)

Hotel elegant, recomandat tuturor persoanelor, situat in centru la doar cateva minute de mers pe jos de Teatrul National sau de podul Charles.
Vezi detalii
HOTEL SAN MARCO TREVI

Cehia - Praga (Cehia)

Recomandat persoanelor care vor sa se cazeze aproape de centrul istoric al orasului, dar in acelasi timp isi doresc cazare intr-o zona linistita. Hotelul este situat in zona rezidentiala Vinohrady / Praga 2.
Vezi detalii
Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie