Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Pachete de weekend - Franta - Ron-Alpi

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL BEST WESTERN SAPHIR

Ron-Alpi - Lyon (Franta)

Situat in inima districtului 9 al orasului, la doar 200 m de statia de metrou "Gorge de Loup", hotelul Best Western Saphir este o alegere perfecta atat pentru business travel cat si pentru leisure.
Vezi detalii
HOTEL PARK SUITES LYON GERLAND

Ron-Alpi - Lyon (Franta)

Hotel modern, situat in districtul Gerland al orasului, de unde se pot accesa foarte usor majoritatea obiectivelor din oras: Lyon National Opera House, Muzeul National din Lyon, Amfiteatrul Gallo Roman, etc.
Vezi detalii
HOTEL HILTON LYON

Ron-Alpi - Lyon (Franta)

Hotel excelent de 4 stele, cu o arhitectura moderna, recomandat in special pentru segmentul business travel, dar si celor veniti sa viziteze orasul Lyon.
Vezi detalii
HOTEL PHENIX

Ron-Alpi - Lyon (Franta)

Situat in centrul vechi al orasului - care face parte din patrimoniul mondial UNESCO - , hotelul are la baza o veche cladire istorica traditionala, care in trecut era punct de intalnire pentru actori si artisti. Astazi, cladirea deserveste un hotel de 4*.
Vezi detalii