Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Delta Dunarii - Romania - Individual - fără transport inclus

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
EXCURSII DELTA DUNARII

TULCEA - Delta Dunarii (Romania)

Rezervatia Biosferei a Deltei Dunarii e a treia ca marime dupa biodiversitate din lume (peste 5.500 de specii de flora si fauna), depasita doar de Marea Bariera de Corali din Australia si Arhipelagul Galapagos din Ecuador. Delta Dunarii este casa a peste 60% din populatia cormoranilor mici (phalacrocorax pygmeus), 50% de gasti cu gat rosu (branta ruficollis) si a celui mai mare numar de pelicani albi (pelecanus onocrotalus) si pelicani creti din Europa.
Vezi detalii
COMPLEX TURISTIC STEAUA APELOR

TULCEA - NUFARU (Romania)

Situat in Delta Dunarii, Complexul Steaua Apelor va ofera experienta unei vacante la un confort maxim.
Vezi detalii
COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI

TULCEA - GURA PORTITEI (Romania)

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.
Vezi detalii
COMPLEX GREEN VILLAGE

TULCEA - SFANTU GHEORGHE (TL) (Romania)

Complex  Green Village 4*, este integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita. Conditiile de cazare moderne si confortul pe care il ofera fac ca relaxarea sa fie deplina. De asemenea, ofera servicii de calitate prin camere de cazare spatioase, sali de conferinta, agrement, cinema, loc de joaca pentru copii, centru SPA, spalatorie calcatorie proprie, restaurant cu bar si terasa in aer liber cu vedere la Dunare.
Oferte speciale
  • PET FRIENDLY !
Vezi detalii
HOTEL MON JARDIN

TULCEA - MAHMUDIA (Romania)

Pentru o vacanta de neuitat, cea mai potrivita alegere de cazare in Delta Dunarii, intr-o oaza de lux, liniste si confort este Hotelul MON JARDIN.
Vezi detalii
HOTEL NEW EGRETA

TULCEA - DUNAVATU DE JOS (Romania)

Hotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari emblematice, locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.
Vezi detalii
HOTEL PUFLENE RESORT

TULCEA - MURIGHIOL (Romania)

Amplasat pe marginea lacului, Puflene Resort este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te va surprinde la fiecare pas.
Oferte speciale
  • EXCURSII IN DELTA DUNARII
Vezi detalii
HOTEL WELS

TULCEA - BALTENII DE SUS (Romania)

Construit cu bun gust, remarcat prin liniile ferme, avand rafinamentul imbinarii armonioase intre stilul rustic, clasic si modern, cu atentia pentru detalii si calitatea finisajelor interioare, cu spatii largi, in nunate odihnitoare, Hotelul WELS ofera calitate si confort.
Oferte speciale
  • EXCURSII IN DELTA
  • ZILE GRATUITE DE VACANTA
Vezi detalii
PENSIUNEA CASA SIBIANA

TULCEA - SULINA (Romania)

Cadrul natural deosebit datorat vecinatatii fluviului Dunarea, a Deltei Dunarii si a Marii Negre, constituie unul din avantajele majore ce pot transforma zilele de vacanta pentrecute aici in amintiri de neuitat.
Oferte speciale
  • OFERTA PASTE
  • OFERTA 1 MAI
  • PET FRIENDLY
Vezi detalii
PENSIUNEA DELTA MARINA

TULCEA - SFANTU GHEORGHE (TL) (Romania)

Pensiunea Delta Marina este pozitionata in centrul comunei Sfantu Gheorghe, in imediata apropiere a miniportului. Acostarea barcilor se face in fata pensiunii, iar privelistea de pe terasa restaurantului cu specific pescaresc este una idilica. Pensiunea asigura cazare, masa, plimbari de agreement si transferuri rapide cu hidrobuze acoperite.
Oferte speciale
  • EXCURSII IN DELTA DUNARII
Vezi detalii