Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Delta Dunarii - Romania

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
COMPLEX GREEN VILLAGE

TULCEA - SFANTU GHEORGHE (TL) (Romania)

Complex  Green Village 4*, este integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita. Conditiile de cazare moderne si confortul pe care il ofera fac ca relaxarea sa fie deplina. De asemenea, ofera servicii de calitate prin camere de cazare spatioase, sali de conferinta, agrement, cinema, loc de joaca pentru copii, centru SPA, spalatorie calcatorie proprie, restaurant cu bar si terasa in aer liber cu vedere la Dunare.
Oferte speciale
  • EXCURSII IN DELTA DUNARII
  • PLATESTI 3 NOPTI SI STAI 4 NOPTI
  • WEEKDAYS - 5 NOPTI CU INTRARE DUNIMICA
  • PET FRIENDLY !
  • INSCRIERI TIMPURII 28.02 - REDUCERE 15% SAU 31.03 - REDUCERE 10%
Vezi detalii
EXCURSII DELTA DUNARII

TULCEA - Delta Dunarii (Romania)

Rezervatia Biosferei a Deltei Dunarii e a treia ca marime dupa biodiversitate din lume (peste 5.500 de specii de flora si fauna), depasita doar de Marea Bariera de Corali din Australia si Arhipelagul Galapagos din Ecuador. Delta Dunarii este casa a peste 60% din populatia cormoranilor mici (phalacrocorax pygmeus), 50% de gasti cu gat rosu (branta ruficollis) si a celui mai mare numar de pelicani albi (pelecanus onocrotalus) si pelicani creti din Europa.
Vezi detalii
PENSIUNEA DELTA MARINA

TULCEA - SFANTU GHEORGHE (TL) (Romania)

Pensiunea Delta Marina este pozitionata in centrul comunei Sfantu Gheorghe, in imediata apropiere a miniportului. Acostarea barcilor se face in fata pensiunii, iar privelistea de pe terasa restaurantului cu specific pescaresc este una idilica. Pensiunea asigura cazare, masa, plimbari de agreement si transferuri rapide cu hidrobuze acoperite.
Vezi detalii
COMPLEX TURISTIC STEAUA APELOR

TULCEA - NUFARU (Romania)

Situat in Delta Dunarii, Complexul Steaua Apelor va ofera experienta unei vacante la un confort maxim.
Vezi detalii
HOTEL NEW EGRETA

TULCEA - DUNAVATU DE JOS (Romania)

Hotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari emblematice, locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.
Vezi detalii
PENSIUNEA PENINSULA

TULCEA - MURIGHIOL (Romania)

Situata in localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului, Pensiunea Peninsula ofera un Aqua Park in aer liber, restaurant cu terasa si inca o terasa cu promenada. In toate zonele proprietatii este disponibil WiFi gratuit. In inprejurimi se poate pescui. Pensiunea dispune de inca un corp de cazare inaugurat in 2017 la standarde foarte ridicate.
Oferte speciale
  • OFERTA PASTE
  • OFERTA 1 MAI
Vezi detalii
PENSIUNEA CASA SIBIANA

TULCEA - SULINA (Romania)

Cadrul natural deosebit datorat vecinatatii fluviului Dunarea, a Deltei Dunarii si a Marii Negre, constituie unul din avantajele majore ce pot transforma zilele de vacanta pentrecute aici in amintiri de neuitat.
Oferte speciale
  • OFERTA PASTE
  • OFERTA 1 MAI
  • PET FRIENDLY
Vezi detalii
PENSIUNEA CASA TEO

TULCEA - MAHMUDIA (Romania)

Pensiunea Casa Teo****, situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la numai 29 km de municipiul Tulcea in localitatea Mahmudia. Drumul judetean DJ 222C va duce pana in parcarea pensiunii Casa Teo.
Vezi detalii
PENSIUNEA RIO DIVINO

TULCEA - MURIGHIOL (Romania)

Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol.
Vezi detalii
COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI

TULCEA - GURA PORTITEI (Romania)

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.
Vezi detalii