Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

City-Break - Marea Britanie - Individual - fără transport inclus

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL MINT WESTMINSTER

Anglia - Londra (Marea Britanie)

Hotel modern, apartinand lantului hotelier Double Tree By Hilton, este situat in zona ultra centrala plina de cafenele, restaurante si magazine, foarte aproape de Casa Parlamentului, Westminster, la doar cateva minute de mers pe jos de London Eye sau West End Financial Institutions.
Vezi detalii
HOTEL NOVOTEL EDINBURGH CENTRE

Scotia - Edinburgh (Marea Britanie)

O alegere perfecta atat pentru cei care vor sa viziteze orasul, cat si pentru turism de afaceri. Hotelul este situat la doar cateva minute de mers pe jos de obiective precum: Royal Mile, Edinburgh Castle, Princess Street, etc.
Vezi detalii
HOTEL NOVOTEL GREENWICH

Anglia - Londra (Marea Britanie)

Un hotel excelent, care reprezinta "noua generatie" a brandului Novotel, situat in centrul cartierului Greenwich, recomandat tuturor categoriilor de clienti.
Vezi detalii
HOTEL PARK INN BY RADISSON

Anglia - Manchester (Marea Britanie)

Hotel nou deschis in anul 2009, hotelul Park Inn By Radisson este unul dintre cele mai bune si mai noi hoteluri din Manchester. Este situat in centrul orasului, zona Greenquarter.
Vezi detalii