Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

City-Break - Italia - Individual - fără transport inclus

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL AQUA PALACE

Veneto - Venetia (Italia)

Hotel recomandat, situat in centrul cartierului Castello - unul dintre cele mai vechi cartiere din Venetia, cu acces rapid catre Podul Rialto sau Piata San Marco.
Vezi detalii
HOTEL AUGUSTA LUCILLA PALACE

Lazio - Roma (Italia)

Hotel construit in stil traditional, tipic cladirilor secolului XX, situat in zona centrala foarte aproape de obiective precum Basilica Santa Maria Maggiore, gara Termini sau statia de metrou Repubblica.
Vezi detalii
HOTEL CARROBBIO

Lombardia - Milano (Italia)

Carrobbio este un hotel clasic de 4 stele care acorda multa atentie detaliilor. Amplasat in centru si apoape de zona Navigli, inima orasului pe timpul noptii, hotelul este alegerea perfecta pentru distractie si shopping.
Vezi detalii
HOTEL M GALLERY PALAZZO CARACCIOLO

Campania - Napoli (Italia)

Hotel de 4 stele, cu specific traditional local, situat la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului, recomadat tuturor categoriilor de clienti.
Vezi detalii
HOTEL NAPLES

Campania - Napoli (Italia)

Hotel in stil traditional, situat in centrul orasului cu acces rapid catre majotitatea punctelor de interes ale orasului.
Vezi detalii
HOTEL RIVER PALACE

Lazio - Roma (Italia)

Hotel in stil clasic, recomandat pentru dotari si servicii foarte bune de 4 stele, situat la doar cateva minute de mers pe jos de celebra Piata Spaniei.
Vezi detalii
HOTEL SAVOIA AND JOLANDA

Veneto - Venetia (Italia)

Situat in centrul istoric al insulei, la cateva minute de mers pe jos de Piata San Marco, hotelul Savoia and Jolanda este recomandat tuturor categoriilor de clienti.
Vezi detalii