Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

City-Break - Franta - Individual - fără transport inclus

Criterii de filtrare
Resetare filtre
Ţara
Regiune
Tip de vacanţă sau călătorie
HOTEL HOLIDAY INN STRASBOURG

Alsacia - Strassbourg (Franta)

Hotel de 4 stele standard, cu servicii oferite la standardele lantului Holiday Inn, situat in apropiere de institutiile Europene.
Vezi detalii
HOTEL MERCURE PARIS ALESIA

Ile-de France - Paris (Franta)

Situat intr-o zona placuta cu multe restaurante bune si magazine, si cu acces rapid la transporul public, hotelul este o alegere foarte buna pentru cazare in Paris.
Vezi detalii
HOTEL MERCURE PRADO

Provence-Alpi-Coasta de Azur - Marsilia (Franta)

Cladire foarte moderna, situata pe Avenue Prado in vecinatatea unui Mall, intr-o zona cu multe restaurante buticuri, si la doar 15 minute de mers pe jos de plaja.
Vezi detalii
HOTEL OPERA CADET

Ile-de France - Paris (Franta)

Hotel construit in stil traditional parizian, situat intr-o zona tipic pariziana cu strazi pietonale, magazine si restaurante, la numai cateva minute de mers pe jos de Opera.
Vezi detalii
HOTEL PARK SUITES PRESTIGE

Ile-de France - Paris (Franta)

Hotel de 4 stele, situat in centrul arondismentului 13, zona foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport: autobuse, metrou, tren.
Vezi detalii
HOTEL PHENIX

Ron-Alpi - Lyon (Franta)

Situat in centrul vechi al orasului - care face parte din patrimoniul mondial UNESCO - , hotelul are la baza o veche cladire istorica traditionala, care in trecut era punct de intalnire pentru actori si artisti. Astazi, cladirea deserveste un hotel de 4*.
Vezi detalii
HOTEL RESIDENCE JEAN SEBASTIEN BACH

Alsacia - Strassbourg (Franta)

Hotelul este situat chiar langa Parc de l'Orangerie, la doar cateva minute de mers pe jos de Parlamentul European, iar centrul istoric poate fi accesat foarte usor cu mijloacele de transport in comun. Recomandat pentru calitatea serviciilor.
Vezi detalii