Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Spa & Wellness

Spa & Wellness - un stil de viaţă sănătos, revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Va oferim o colectie variata de destinatii in care veti gasi o ambianţă potrivită, calmă si relaxanta care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior.

  

 

Oferte Spa & Wellness

COMPLEX BALNEAR COZIA - Corp Caciulata

Hotel ***
VALCEA - CĂLIMĂNEŞTI - CĂCIULATA( Romania )

Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele.

de la 129.95 lei
/zi/cazare in camera dubla si masa fisa cont de 55.00 Lei/zi

Hotel TARNAVA

Hotel ***
HARGHITA - ODORHEIU SECUIESC( Romania )

Daca doriti sa va relaxati, calatoriti in scop de afaceri, sau pentru o conferinta, pentru toate aceste activitati Hotel TARNAVA va ofera un ambient placut si de neuitat!

de la 45 EUR
/ camera single standard / noapte; cazare cu mic dejun inclus.

HOTEL SILVER MOUNTAIN RESORT

Hotel ****
BRASOV - POIANA BRAŞOV( Romania )

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brasov situat la o distanta 3 km de partiile de ski, in Poiana Mica. Complexul raspunde perfect nevoilor celor care doresc sa se bucure de relaxare si confort in mijlocul naturii.

de la 280.00 lei
/zi/persoana cazare cu mic dejun

HOTEL PRESIDENT

Hotel ****
BIHOR - BĂILE FELIX( Romania )

Un adevarat complex balnear Hotel President dispune de piscine interioare deschise pana tarziu in noapte, piscine exterioare, terasa de vara, terenuri de sport si baza moderna de tratament. Pentru un sejur activ si sanatos alegeti Hotel President.

de la 171.45 lei

Park Hotel Ambrozia

Hotel ***
Ungaria - Hajduszoboszlo( Ungaria )

Hotelul este situat pe Aleea Matyas Kiraly, la aproximativ 50 m de Strandul Hungarospa si la 100 m de Aqua Palace.