Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Pachete de weekend

 

Ce poate fi mai atractiv decat petrecerea unui week-end romantic sau aventuros in alta tara? Fuga din marele oras, explorarea unei noi capitale, evadarea din rutina si vizitarea unei parti din alta tara, acestea sunt cateva dintre motivele pentru care colectia de Pachete de week-end este una dintre cele mai populare printre turisti. Varietatea imensa de oferte face ca oricine isi doreste sa calatoreasca pentru o scurta perioada de timp sa gaseasca ceea ce cauta. Un cuplu dornic de explorare a noului poate oricand sa aleaga un pachet de weekend in Austria, Cehia, Bulgaria, Turcia, Franta sau Ungaria.

 

Cei cu adevarat pusi pe aventura, se pot orienta catre destinatii de week-end mai exotice, cum ar fi Singapore, Japonia, SUA, Irlanda sau Australia. Desi aceste oferte le sunt mai ales destinate grupurilor care isi doresc sa rupa monotonia si sa vada o locatie noua, sau cuplurilor care vor sa petreaca niste clipe minunate impreuna, exista si numeroase familii care le ofera copiilor iesiri in strainatate pe termen scurt.

Imagini

  

 

Oferte Pachete de weekend

HOTEL SAVOIA AND JOLANDA

Hotel ****
Veneto - Venetia( Italia )

Situat in centrul istoric al insulei, la cateva minute de mers pe jos de Piata San Marco, hotelul Savoia and Jolanda este recomandat tuturor categoriilor de clienti.

de la 92 EUR
/persoana/noapte

BEST WESTERN PREMIER HOTEL KAISERHOF

Hotel ****
Austria Inferioara - Viena( Austria )

Hotelul face parte din cel mai cunoscut lant hotelier din lume: Best Western. Este amplasat in centrul istoric al Vienei, la doar cateva minute de mers pe jos de Ringstrasse respectiv de Opera.

HOTEL IVBERGS PREMIUM

Hotel ****
Berlin - Berlin( Germania )

Hotel de 4 stele, recomandat pentru dotari si servicii de calitate, situat la doar cateva minute de mers pe jos de Kurfuerstendamm sau de Berlin Messe.

de la 23 EUR
/persoana/noapte

HOTEL DOM CARLOS LIBERTY

Hotel ***
Portugalia - Lisabona( Portugalia )

Hotel deschis in 2004, amplasat in zona comerciala a orasului, in apropiere de Avenida de Liberdade si statia de metrou Marques de Pombal.

HOTEL HILTON

Hotel ****
Olanda - Rotterdam( Olanda )

Hotelul de 4 stele amplasat central, in apropiere de gara centrala, la 5 minute de port.

de la 117 EUR
/camera dubla/noapte