Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

  

 

Oferta de Paste in Romania

  

 

Oferte Oferta de Paste in Romania fără transport inclus

Oferte Oferta de Paste in Romania

HOTEL ROMAN

Hotel **
CARAŞ SEVERIN - BĂILE HERCULANE( Romania )

Fie ca sunteti in vacanta sau faceti o iesire cu familia si prietenii, fie ca organizati un seminar sau participati la un training, fie ca aveti o intalnire de afaceri, planificati un eveniment festiv sau va intalniti cu prieteni din strainatate carora vreti sa le aratati un loc de o frumusete rara din Romania, Hotelul Roman va pune la dispozitie de fiecare data tot ce aveti nevoie.

de la 77.28 lei

HOTEL PRESIDENT SPA

Hotel ****
BIHOR - BĂILE FELIX( Romania )

Cea mai noua unitate din cadrul Complexului President va asteapta avand cele mai noi si moderne facilitati pentru un sejur perfect !

de la 167.81 lei

HOTEL ROZMARIN

Hotel ****
BRASOV - PREDEAL( Romania )

Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal continua traditia serviciilor de calitate din turismul montan care a adus faima industriei hoteliere romanesti. Gazda primitoare, o adevarata “casa departe de casa” pentru toti oaspetii sai, Complexul Rozmarin reprezinta alegerea ideala atat pentru turismul de recreere sau refacere cat si pentru cel de afaceri si conferinte. Cadrul natural spectaculos, cu o vedere panoramica asupra Vaii superioare a Timisului si asupra Masivelor Postavarul si Piatra Mare, si consistenta produsului turistic, recomanda Complexul Hotelier Rozmarin din Predeal ca o destinatie pentru toate anotimpurile.

de la 93.50 lei
/zi/loc in camera dubla cu mic dejun sejur minim 4 nopti

HOTEL BRADUL

Hotel ****
BRASOV - POIANA BRAŞOV( Romania )

Renovată complet în 2017, Ana Hotels Bradul recreează atmosfera nobilă de conac de odinioară. Caracterul distins al designului este dat de esențe naturale prețioase precum stejarul masiv și marmura de Carrara, înnobilate de texturi catifelate, dar și de peisajul montan maiestuos ce completează cu succes experiența unei șederi la Ana Hotels Bradul.

de la 46.17 EUR
cazare cu mic dejun / loc in camera dubla standard

HOTEL SPORT & SPA

Hotel ****
BRASOV - POIANA BRAŞOV( Romania )

Un nou stil, o noua atmosfera.

de la 46.17 EUR
loc in camera dubla cu mic dejun